Esenyurt Fevzi Danış Anaokulu
BALIKYOLU MAH. 449. SK. FEVZI DANIŞ ILKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ESENYURT / İSTANBUL
02126203232

VİZYON

Esenyurt Fevzi Danış Anaokulu olarak vizyonumuz; Çağdaş ve güncel eğitim yaklaşımlarına uygun eğitim programları ile Okul Öncesi Eğitime olumlu yönde ileriye dönük katkı sağlamak, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Esenyurt Fevzi Danış Anaokulu olarak misyonumuz okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, zihinsel, fiziksel, sosyal, duygusal, dil gelişimlerini desteklemek; Sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak; onları ilkokula hazırlamak; Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak; araştıran, sorgulayan, üreten, yaratıcı düşünme becerilerine sahip milli ve manevi değerlerine bağlı çocuklar yetiştirmektir.

İkili Öğretim

Sabah: 8.00 - 12.30 Öğle : 13.15 - 17.45

il merkezine 27 km olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.

BALIKYOLU MAH. 449. SOK. NO:1 ESENYURT/İSTANBUL